ILMALÄMPÖPUMPPUJEN MYYNTI, ASENNUS JA HUOLTO – JOEN LVI, JOENSUU

Ilmalämpöpumpulla siirretään ulkoilman lämpö sisälle tai toisinpäin liiallinen lämpö sisältä ulos, jolloin ilmalämpöpumppu on hyvä apu huonetilan jäähdyttämiseen.

Ilmalämpöpumpulla säästät selvää rahaa, koska ilmalämpöpumppujen hyötysuhde on korkea – ne ovat hyvin tehokkaita.

Myymme, asennamme ja huollamme luotettavimmat ja tunnetuimmat lämpöpumput Joensuun alueen koteihin ja kiinteistöihin.

ILMALÄMPÖPUMPUN ASENNUS

Ilmalämpöpumpun asennus on helppoa, verrattuna muihin lämmitysjärjestelmiin. Ilmalämpöpumppua asennettaessa ei tarvitse tehdä isoja rakenteellisia muutoksia. Ilmalämpöpumpun asennus on kuitenkin aina ammattimiesten hommaa. Tällä varmistat sen, että hankittu pumppu varmasti toimii. 

Ilmalämpöpumpun asentaa siihen valtuutettu urakoitsija, joilla on asennukseen oikeutetut kylmäluvat. Sähkökytkennät hoitaa sähkömies.

Ilmalämpöpumpun asennuksessa on huomioitavaa myös se, että se on asennettu oikeaan paikkaan. Lämmitysjärjestelmä pitää sijoittaa niin että se luovuttaa tasaista lämpöä huoneen jokaiseen tilaan.

ILMALÄMPÖPUMPUN VALINTA

Ilmalämpöpumppuja löytyy kymmenittäin eri merkkejä ja malleja. Ilmalämpöpumpun valintaan vaikuttavat ilmalämpöpumpun tehot, desibelit ja ulkonäkö. Valinnan varaa on paljon. 

Autamme pumpun valinnassa, ja kerromme minkälainen pumppu sopii käyttötarkoitukseesi. Turha ylimitoittaa pumpun kokoa, jos tila on pieni ja halutaan esim. säilyttää vain kevyttä lämpöä esim. kesäasuntokohteessa. Vastaavasti tarjoamme vaativaan kohteeseen siihen sopivan tehokkaamman pumpun.

Kerro minkälainen lämmitys/ jäähdytys tarve kiinteistössäsi on, niin me autamme pumpun valinnassa.

ILMALÄMPÖPUMPUN HUOLTO

Kun ilmalämpöpumppu on asennettu, voit jättää myös huoltotoimet huoleksemme.
Kylmäaineiden tarkastukset, sisäyksikön/ ulkoyksikön tarpeelliset huollot sekä varaosat hoituu kauttamme. Olemme ilmalämpöpumppujen ammattilaisia Joensuussa! Soita!

LÄMMITÄ KOTISI LUONNON OMALLA LÄMMÖLLÄ!

Energian säästöt ovat jopa 80 % entisiin verrattuna, sillä energiaa kuluu vain lämmönsiirtoon maaperästä rakennukseen.

Jätä viesti tai pyydä tarjous


lvi asennus joensuu